Recept coleslaw (bijgerecht,2p):
Nodig: | Maken: |
1/5 rode kool | Snij de rode kool in dunne sliertjes. |
1 middelgrote winterpeen | Snij ook de winterpeen in dunne sliertjes. |
½ appel | Snij de appel in kleine partjes en |
3 takjes peterselie | snij de peterselie fijn. |
evt. 1 handje rozijnen | Doe de rode kool, winterpeen, appel, peterselie, rozijnen, komijn en koriander in een kom en meng goed door elkaar. |
evt. ½ theel komijnpoeder | |
evt. ½ theel korianderpoeder | |
1 eetl citroensap of elk soort witte azijn | Roer het citroensap, de mayonaise, yoghurt door elkaar. Roer daarna door de koolsalade. (Als je de koolsalade van te voren maakt, hou dan de saus apart en meng pas bij opdienen door elkaar.) |
3 eetl vegan mayonaise | |
1 eetl (soja)yoghurt | |
evt. 1 bosui | Bestrooi met bosui en dien op. |
Eet je coleslaw met een van de volgende gerechten:
En check de volgende gerechten om je restjes rode kool in te gebruiken:
Copyright © 2024 De luie leguaan